Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Partijnieuws

2 minuten leestijd

STATENKRING TIEL-WIJCHEN

D.V. dinsdag 19 februari a.s. hoop bovenvermelde Statenkring haar jaarvergadering te houden in de konsistorie der Ger. Gem. te Waardenburg. Aanvang half 8 Inleider is de heer W. v. Oostrium te Zuilichem. ledere K.V. zende 2 afgevaardigden. Alle leden en belangstellenden zijn hartelijk welkom. Vragen en voorstellen voor 19 februari a.s. schriftelijk aan de sekretaris, A. Mol, Kerkplein j 78 te Nederhemert.

STATENKRING WALCHEREN

Jaarvergadering D.V. zaterdag 16 februari a.s. om 2.15 uur n.m. in de bovenzaal van het kerl^ebouw der Ger. Gemeente aan de Segeersstraat te Middelburg. De agenda vermeldt o.a. jaarverslagen, bestuursverkiezing en een inleiding „Het Deltaplan" door de heer J. Kaljouw te Oost- en West- Souburg. ledere kiesvereniging aende twee afgevaardigden. Alle leden worden uitgenodigd. De agenda's zijn verzonden.

JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA

Aan de leden en belangstellenden van bovengenoemd jeugdverband wordt bekend gemaakt, dat de volgende vergadering gehouden zal worden op D.V. zaterdagmiddag 23 februari a.s. om kwart voor drie in het vergaderlokaal van de kerk aan het Stationsplein te Gouda. De inleider is de heer G. Roodbeen te Rijswijk (Z.-H.). Onderwerp: Europese integratie. Elke belangstellende is welkom. Zij, die een overzicht wensen van de te behandelen punten, kurmen dit vooraf aanvragen bij de sekretaris K. Jans, Thorbeckelaan 91, Gouda.

PROVINCIAI.E VERENIGING GELDERLAND

D.V. zaterdag 16 februari a.s. hoopt de Provinciale Verenging Gelderland haar jaarvergadering te houden te Arnhem. Plaats van samenkomst in het gebouw van de Volksuniversiteit, Rijnstraat 42 te Arnhem. Aanvang 2 uur njn. Vragen en voorstellen voor deze vergadering kunnen alsnog ingestuurd worden bij de sekretaris. ledere aangesloten kiesvereniging zende twee afgevaardigden. Ook leden hartelijk welkom.

Het Bestuur

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 februari 1963

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 februari 1963

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken