Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Partijnieuws

1 minuut leestijd

LA> fDELIJK VERBAND STAATKUNDIG GEREFORMEERDE STUDIEVER­ ENIGINGEN

Ons verband hoopt D.V. zaterdag 27 april a.s. in jaarvergadering bijeen te komen in hotel Smits, Vredenburg 14 te Utrecht. De huishoudelijke vergadering begint om 10 uur v.m. De aangesloten verenigingen wordt verzocht elk twee afgevaardigden te zenden. In de middagvergadering — aanvang 2.15 uur — hoopt voor ons te spreken Ir. H. van Rossum te Zeist. Onderwerp; De eerste tafel der wet in het politieke leven. Een schema van dit onderwerp kunt u aanvragen bij de secretaris; M. Golverdingen, Burg. Adelaarstraat 10, Meliskerke. Alle belangstellenden en in het bijzonder de jongeren zijn hartelijk welkom!

JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA

Aan de leden en belangstellenden van bovengenoemd jeugdverband wordt bekend gemaakt, dat de volgende vergadering niet op 20 aprü, maar op zaterdagmiddag 6 april a.s. om kwart voor drie in het vergaderlokaal van de kerk aan het Stationsplein te Gouda wordt gehouden. De heer Ir. J. v. d. Graaf uit Rotterdam zal een inleiding houden over het onderwerp: „Theocratie en werkelijkheid". Belangstellende S.G.P.-ers zijn hartelijk welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 april 1963

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 april 1963

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken