Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Partijnieuws

1 minuut leestijd

JAARVERGADERING LANDELIJK VERBAND STUDIEVERENIGINGEN

Ons Verband hoopt D.V. zaterdag 4 april a.s. te Utrecht in 22e jaarvergadering bijeen te komen in hotel Smits, Vredenburg 14, Utrecht. De morgenvergadering draagt een huishoudelijk kaurakter en begint om 10.15 uur. Elke vereniging wordt verzocht 2 afgevaardigden te zenden. In de middagvergadering, die om 2.15 uur aanvangt, hoopt de partijvoorzitter. Ds. H. G. Abma, te spreken over het onderwerp: , , Staatkundig Gereformeerde Politiek in deze tijd". Alle belangstellenden, ook en voorEÜ de jongeren, zijn hartelijk welkom. Een uitnodiging mét een schets vanhet onderwerp wordt tot 26 maart op verzoek toegezonden door de secretaris: M. Golverdingen, Burg. Adelaarstraat 10, Meliskerke.

JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA

Aan de leden en belangstellenden van bovengenoemd jeugdverband wordt meegedeeld, dat de eerstvolgende vergadering zEil worden gehouden op zaterdagmiddag, 21 maart D.V., om 2.45 uur in het vergaderlokaal van de kerk aan het Stationsplein te Gouda. De voorzittervanhet Jeugdverband, de heer P. Kuijt, diirecteur van de Chr. Kweekschool , , De Driestar", zal voor ons spreken over: , , De S.G.P., , partij der protestanten".

Zij, die belangstelling hebben voor een schets van deze lezing, kunnen deze aanvragen bij het secretariaat; Thorbeckelaan 91, Gouda. Jeugdige partijgenoten zijn van harte welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 maart 1964

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 maart 1964

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken