Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Partijnieuws

2 minuten leestijd

JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA

Aan de leden en belangstellenden van bovengenoemd jeugdverband wordt meegedeeld, dat de volgende vergadering zal worden gehouden op D.V. zaterdagmiddag, 25 april a.s. om kwart voor drie in de vergaderzaal, Spoorlaan 3 te Gouda. De voorzitter, de heer P. Kuijt, zal dan zijn uitgestelde lezing houden over het onderwerp: „De S.G.P., partij der Protestanten? " Het schema hiervoor is reeds bij de vorige vergadering aan de leden toegezonden. Elke jeugdige S.G.P.-er roepen wij een hartelijk welkom toe. Ruime gelegenheid tot diskussie zal worden geboden.

PROVINCIALE AFDELING NOORD-HOLLAND

Bij deze maak ik aan de leden en belangstellenden bekend dat op D.V. zaterdag 11 april a.s., n.m. 2.30 uur, onze voorjaarsvergadering zal worden gehouden. De plaats der vergadering is in „Hotel Polen", Rokin 14 te Amsterdam (ongeveer 10 mnt. vanaf het Centraal Station). Het bestuur verzoekt dan ook een zeer getrouwe opkomst. Onze Partijvoorzitter Ds. Abma zal spreken.

AMSTELVEEN - OUDER^AMSTEL

Uitgaande vandeProvinciEJeVerenigingzal er getracht worden een kiesvereniging op te richten voor de gemeenten Amstelveen en Ouder-Amstel.. Daartoe zal er D.V. een oprichtingsvergadering worden gehouden op vrijdag 17 april a.s. in gebouw Eben-Haëzer, Molenweg 10 te Amstelveen, aanvang 8.00 uur n.m. Ds. Abma hoopt dan te spreken over: Waarom Staatkundig Gereformeerd? Belangstellenden uit de omgeving worden eveneens verwacht (zie aankondiging vergaderingen).

STATENKRING OOST OVERIJSSEL

D.V. donderdag 16 april hoopt deze statenkring in vergadering bijeen te komen in Rijssen in de consistorie van de Walkerk. Aanvang 7.30 uur. Spreker: Ds. Slagboom van Urk over: „Is artikel 36 nog actueel in deze tijd? " Na de pauze huishoudelijke vergadering. Iedere aangesloten kiesvereniging zende 2 afgevaardigden. Belangstellenden hartelijk welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1964

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1964

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken