Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Partijnieuws

2 minuten leestijd

PROVINCIALE AFDELING DER S.G.P. NOORD-HOLLAND Op D.V. zaterdag 7 november a.s. des middags om 2.30 uur hoopt onze afdeling haar najaarsvergadering te houden in hotel „Polen", Rokin 14 te Amsterdam. In deze vergadering hoopt de weledele heer Ir. van Dis een woord te spreken. Bij deze wekken wij de vrienden op om de vergadering te bezoeken. Ongeveer 10 min. lopen is de vergaderplaats te bereiken vanaf het Centraal Station. Tevens wil ik u melden, dat mijn huisadres is veranderd. Dus geen Langestraat 65, maar Koning Davidstraat 4 te Zaandam. De secretaris: H. Meijer. STUDIEKRING UTRECHT Door verschillende omstandigheden was het niet mogelijk in september jl. wederom te vergaderen. Thans kunnen wij u echter mededelen, dat wij D.V. zaterdag 7 november a.s. te 2.30 uur weer als gewoonlijk in het Gebouw Vriendenkring Oudwijk, Brlgittenstraat 1 te Utrecht hopen te vergaderen. De heer J. R. van Oordt te Zeist, hoofdbestuurslid van de vereniging „Protestant Nederland", hoopt dan voor ons te spreken over het onderwerp: ,,Processieverbod of Processievrijheid?" Convocaties zullen nog volgen. Gaarne zullen wij naast de oude bekenden weder nieuwe belangstellenden op de bijeenkomst ontmoeten. JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA. Aan de leden en belangstellenden van bovengenoemd jeugdverband wordt bekend gemaakt, dat de najaarsvergadering zal worden gehouden op D.V. zaterdagmiddag 14 november a.s. om kwart voor drie in de vergaderzaal Spoorlaan 3 te Gouda. Onze partijvoorzitter Ds. H. G. Abma te Gouda heeft zich bereid verklaard voor ons te spreken over Staatkundig Gereformeerde politiek in deze tijd. Belangstellende jongeren roepen we een hartelijk welkom toe. STATENKRING HARDERWIJK-APEL- DOORN. D.V. zaterdag 7 november hoopt bovengenoemde statenkring haar najaarsvergadering te houden, aanvang 2.15 uur n.m De agenda vermeldt o.a. een referaat door de heer de Rooy te Rijssen, met als onderwerp: de Ie tafel der Wet in de Staatkunde. Plaats van samenkomst is het Verenigingsgebouw naast de Ned. Herv. kerk te Harderwijk. Iedere aangesloten kiesvereniging zende 2 afgevaardigden. Ook leden hartelijk welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1964

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1964

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken