Bekijk het origineel

De goedkope partijrede

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De goedkope partijrede

2 minuten leestijd

Zoals de besturen der kiesverenigingen, voorzover zij niet alle zelf de Algemene Vergadering hebben kunnen bijwonen, uit het verslag dezer vergadering in De Banier van 4 maart hebben kunnen vernemen, is de rede, wdke Ds. Abma op de partijdag heeft uitgesproken, ook in een goedkope uitvoering verkrijgbaar.

De prijs bedraagt 10 cent per stuk voor eUc kv/antum en bij afname van minstens 25 exemplaren.

De bedoeling van deze goedkope uitgave is, dat de kiesverenigingen deze rede op grote schaal verspreiden. Het is dit jaar wel geen verkiezingsjaar, maar het volgende jaar wel, zodat het van groot belang is er thans reeds ons volk de nodige voorlichting over te geven hoe de S.G.P tegenover bepaalde vraagstukken staat.

Wij behoeven deze vraagstukken niet te vermelden, daar wij ervan uitgaan, dat toch zeker alle bestuursleden de partijrede in de betere uitgave van 50 cent reeds in bezit hebben of deze reeds hebben besteld bij N.V. De Banier, postbus 2019 te Utrecht

Ook de goedkope uitgave moet bij ditzelfde adres worden besteld.

Draalt er niet mee, vrienden, v/ant de ervaring heeft geleerd, dat door te lang wachten met bestellen, men achter het net viste doordat de voorraad v/as uitverkocht

Belegt dus spoedig een bestuursvergadering ter bespreking - van het aahtal dat men denkt nodig te hebben en stuurt de bestelling zonder dralen aan het zo even genoemde adres op.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 maart 1965

De Banier | 8 Pagina's

De goedkope partijrede

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 maart 1965

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken