Bekijk het origineel

VRAGEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

VRAGEN

1 minuut leestijd

van de heer VAN ROSSUM (SGP) aan de Minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening: 1. Is het de Minister bekend, dat, hoewel de periode van 5 jaar, genoemd in de Overgangswet Ruimtelijke Ordening, ten einde loopt, nog steeds toepassing wordt gegeven aan artikel 20 van de Wederopbouwwet voor het verlenen van bouwvergunningen, waarbij wordt afgeweken van na I augustus 1965 tot stand gekomen stedebouwkundige voorschriften (bestemmingsplannen)? 2. Acht de Minister zodanige toepassing in overeenstemming met de bedoelingen van artikel 23 van de Overgangswet Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, zoals deze bij de behandeling van deze wet tot uitdrukking zijn gebracht? 3. Kan de Minister een overzicht verstrekken van de gevallen, waarin de laatste twee jaar door gemeentebesturen gebruik is gemaakt van artikel 20 van de Wederopbouwwet, met vermelding of deze besluiten al of niet door gedeputeerde staten werden goedgekeurd? 4. Is de Minister bereid toe te zeggen, dat wanneer dergelijke besluiten zijn genomen en gedeputeerde staten hieraan in strijd met de bedoelingen van de wet recentelijk hun goedkeuring hebben gehecht of binnenkort zullen hechten, hij deze besluiten ter vernietiging zal voordragen?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 januari 1970

De Banier | 10 Pagina's

VRAGEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 januari 1970

De Banier | 10 Pagina's

PDF Bekijken