Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

PARTIJNIEUWS

2 minuten leestijd

VERBAND VAN RAADSLEDEN IN ZUID-HOLLAND

Aan de leden van de diverse overheids colleges wordt bekend gemaakt, dat op D.V. zaterdag 18 september a.s. bovengenoemd verband een vergadering heeft belegd. Plaats van samenkomst is de grote zaal bij het kerkgebouw der Gereformeerde-Gemeente te Rotterdam-Zuid, Mijnsherenplein. Aanvang 2.45 uur n.m. Het blijkt dat niet ieder het nut van het Verband van Raadsleden inziet. Door de leden wordt getracht samen te spreken over de problemen, die zich allerwegen op het gemeentelijk terrein voordoen, om in deze elkander tot een hand en een voet te mogen zijn. Op de a.s. vergadering zal een belastingdeskundige een inleiding houden ver o.a. personele belasting, grondbelasling, e.d., dus zaken waar een gemeentebestuurder mee te maken heeft. U wordt opgewekt deze vergadering te bezoeken.

PROVINCIALE STUDIEKRING DEK S.G.P. IN UTRECHT

De Provinciale Studiecommissie nodigt u ook dit seizoen uit tot het bijwonen van een centrale inleidende vergadering over het onderwerp: „De S.G.P. anno 1971". In de wintermaanden kunnen de plaatselijke gespreksgroepen dan weer een aantal vragen behandelen. Gezien de resultaten van het vorige seizoen verwacht de commissie dat velen deze vergadering, die op veler verzoek op maandagavond gehouden wordt, zullen bezoeken. D.V. op maandag 27 september 1971 in het Bogermanhuis, Van Asch van Wijckskade 25 te Utrecht, aanvang 19, 45 uur. Agenda's kunnen aangevraagd worden bij de secretaris van de commissie, W. v. d. Bosch Wzn., Oukoop 12a, Nieuwersluis, telefoon 02943 - 18 94.

STATENKRING DORDRECHT

Bovengenoemde Statenkring hoopt haar zomervergadering te houden D.V. op zaterdag 25-september a.s. in het nieuw Hervormd Centrum te Hardinxveld-Giessendam. aanvang 14.15 uur. Als spreker voor deze vergadering hoopt op te treden de heer L. M. P. Scholten van Krimpen a/d Lek. ledere Kiesvereniging in deze Statenkring zende twee afgevaardigden, terwijl alle leden der partij hartelijk welkom zijn.

RUSSEN: D.V. woensdag 22 september a.s., n.m. 7.30 uur, in de Noorderkerk van de Geref. Gemeente, ds H. van Leeuwen, Chr. Geref. predikant te Urk. Tijdrede.

SCHOONHOVEN: D.V. dinsdag 5 oktober a.s., n.m. 7.30 uur in zaal Faay, Opweg 2, ds M. J. Middelkoop van Zwolle. Tijdrede.

VOORBURG: D.V. dinsdag 28 september a.s., n.m. 7.30 uur, in gebouw „Fjord", Zwartelaan 24, ds D, Slagboom, Chr. Geref. predikant te Dordrecht. Tijdrede.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 september 1971

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 september 1971

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken