Bekijk het origineel

Misplaatst

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Misplaatst

1 minuut leestijd

en aantal kiesverenigingen ontving naast het begeleidend schrijven van het Hoofdbestuur nog een brief betreffende het samenstellen van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Uiterlijk, zowel qua briefhoofd als qua ondertekening had het er alle schijn van dat deze brief afkomstig was van een onder ons niet onbekende Landelijke Stichting. Bij lezing bleek, overigens lang niet voor ieder- een duidelijk!, dat het hier ging om een wel zeer misplaatste 'grap' waarbij men niet schroomde de naam van genoemde stichting en de handtekeningen van de voorzitter en de secretaris daarvan te misbruiken, daarin Gods Woord op ongepaste wijze te noemen en op de advieslijst genoemde personen in een kwalijk daglicht te stellen. Al met al een zeer kwalijke zaak, waar wij geen goed woord voor over hebben.

DN

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 december 1993

De Banier | 20 Pagina's

Misplaatst

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 december 1993

De Banier | 20 Pagina's

PDF Bekijken