Bekijk het origineel

FILEMON

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

FILEMON

2 minuten leestijd

We schreven eerder al, dat de kopij van het boek van Ds. Van der Ent over Filemon voor de pers gereed gemaakt is. We kunnen daaraan toevoegen, dat gepoogd wordt de spoedige uitgave van het boek te bevorderen. Ds. Van der Ent geeft het boek de titel:

OVERDENKINGEN RONDOM EEN WEGGELOPEN SLAAF!

De brief van Paulus aan Filemon.

Hij heeft het boek voorzien van een Ten geleide en zegt daarin o.a.:

Naar we mochten vernemen zijn ook deze artikelen door veel jongere en ook oudere lezers met genoegen gelezen.

Op verzoek van velen worden dan ook deze artikelen in boekvorm uitgegeven. In de artikelen zijn geen wijzigingen aangebracht. Alleen het opschrift en onderschrift is weggelaten. Verder ook enkele dingen, die niet meer ter zake zijn.

We hebben de artikelen van een nieuw opschrift voorzien. Men weet dan met één of enkele woorden, waar het betreffende artikel over handelt.

Tot zover het Ten geleide. We willen nu de eerste tien opschriften noemen. Deze zijn achtereenvolgens: 1. Brieven schrijven, 2. Paulus, de schrijver, 3. Paulus, de gevangene, 4. De gevangene van Christus, 5. En Timotheus, de broeder, 6. Filemon, de medearbeider, 7. Appia en Archippus, 8. De zegen, 9. Genade en vrede, 10. Een intermezzo.

Mogelijk, dat we in een volgend nummer met de opsomming verder gaan.

Er zijn al enige bestellingen binnen. Wie volgt er ? Men kan zich mondeling, telefonisch of schriftelijk voor een of meer exemplaren bij mij opgeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 september 1980

Bewaar het pand | 6 Pagina's

FILEMON

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 september 1980

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken