Bekijk het origineel

Het nieuwe boekje

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Het nieuwe boekje

2 minuten leestijd

In het vorige nummer vermeldden we het een en ander over het nieuwe boekje, dat in de maak is en dat tot titel zal dragen DE KERK EEN WONDER.

Intussen komt er voortgang in de uitgave. Niet alle bijdragen zijn al binnen, maar ik mag verwachten, dat alle medewerkers er voor zullen zorgen, dat de kopij tijdig in mijn bezit is. Om het boek tijdig te doen verschijnen is dat ook noodzakelijk.

Met een uitgever zijn al afspraken gemaakt. Deze staat achter de uitgave en spant zich in om het werk zo spoedig mogelijk te laten verschijnen en we vertrouwen, dat hij ook aan het uiterlijk de nodige aandacht zal besteden.

We hebben al enkele reacties ontvangen en dat is bemoedigend. Het blijkt wel, dat er behoefte aan een dergelijk werkje is. Per kerende post, nadat hij het vorige nummer ontvangen had, bestelde een abonnee 2 exemplaren van het nieuwe boekje. En telefonisch kwam er een bestelling binnen van 25 exemplaren namens de kerkeraad van een onzer gemeenten. Als het zo door gaat is de oplaag al aan de man gebracht voor de binder het werk heeft afgeleverd. Nu, dat is geen enkel bezwaar. Er kan dan spoedig een tweede druk komen!

Het is natuurlijk niet nodig te vermelden, dat ik graag andere bestellingen van particulieren en van kerkeraden in ontvangst neem. De toezending zal dan plaats vinden zodra het boek verschenen is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1981

Bewaar het pand | 4 Pagina's

Het nieuwe boekje

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1981

Bewaar het pand | 4 Pagina's

PDF Bekijken