Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Inbinden van vorige jaargangen.

Er zijn verschillende abonnees, die de oude nummers van ons blad bewaren. Onder hen zijn er die de jaargangen laten inbinden. De gelegenheid daartoe staat weer open. Het gaat nu om de jaargangen 16 tot en met 20. Wanneer men op de ontmoetingsdag te Sliedrecht hoopt te komen kan men de ongebonden exemplaren, in goede volgorde, aan mij afgeven, natuurlijk D.V.

Ik kan er dan voorzorgen, dat de jaargangen op een vakkundige wijze worden ingebonden. De kosten zijn ƒ 25.-. Daar komen eventueel natuurlijk wel de verzendkosten bij. Wanneer men niet op de ontmoetingsdag aanwezig is of de nummers niet naar Sliedrecht meeneemt, kan men ze aan mijn adres opzenden. Het is ook mogelijk desgewenst vroegere jaargangen ter inbinding aan mij af te geven of aan mij toe te zenden.

2. Betaling van abonnementsgeld door abonnees in de Verenigde Staten en Canada.

Het blijkt gewenst er even op te wijzen, dat abonnees in bovengenoemde landen hun abonnementsgeld kunnen betalen door toezending van een cheque aan Mr. M. Sommer, RR2, Ancaster, Ontario, LGG 3 LI Canada. De koers van de dollar is tegenwoordig laag. Met het oog daarop stellen we overbetalingen wel zeer op prijs.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 april 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 april 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken