Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Kampen. We willen de gedachte aan de aanstaande ontmoetingsdag levendig houden. Het is bekend, dat deze D.V. zaterdag 30 augustus a.s. te Kampen zal worden gehouden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de 2e Ebbingestraat.

Het programma ziet er als volgt uit:

Morgensamenkomst, aanvang 10.30 uur:

opening: Ds. G. Blom van Meerkerk

spreker: Ds. D. Slagboom van Katwijk aan Zee slotwoord van Ds. A. van Heteren van Werkendam

Pauze

Middagsamenkomst, aanvang 2 uur:

opening: Ds. R. Kok van Damwoude

spreker: Ds. L.W. van der Meij van Alphen aan den Rijn

slotwoord: Ds. H.C. van der Ent van Elburg Er is nu bij het kerkgebouw een mooie gelegenheid voor het nuttigen van de maaltijd. Er is koffie en frisdrank te verkrijgen. Een boekentafel zal er ook weer zijn.

2. Vacantie. We willen er weer even op wijzen, dat er vooral in verband met de vacantie ter drukkerij, D.V. donderdag 24 juli a.s. geen nummer van ons blad zal verschijnen.

3. School voor Dundas en Hamilton. De gemeente van Meerkerk hield een collectie voor dit doel. Deze bracht het mooie bedrag van ƒ 658,50 op. Van mw. HKW kwam per bank een gift van ƒ 200.- binnen. Ik ontving zelf een gift van ƒ 50.-. Voor alles heel hartelijk dank. Ik weet dat ik zo helemaal de gevoelens van het bestuur van de schoolvereniging vertolk. Daar zijn steeds weer financiële zorgen, maar tot hiertoe heeft de Heere het altijd weer welgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 juni 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 juni 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken