Bekijk het origineel

Boekbespreking

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Boekbespreking

1 minuut leestijd

Boeken van Van den Berg b.v.

Zoutverkopersstraat 7, 3334 KJ Zwijndrecht, tel. 078 - 100911

Marlies door A.J. de Gelder.

Het boekje gaat over een meisje, dat lichamelijk gehandicapt is. Ze kan niet lopen. De onderwijzer komt regelmatig bij haar om haar les te geven. Marlies houdt veel van hem. Op een middag komen er drie meisjes met de meester mee. Die middag zullen ze samen Marlies meenemen de duinen in. Marlies wordt gereden. Eerst gaat alles goed, maar door verschillende omstandigheden kan de meester zich niet met het meisje bezig houden. Een der andere meisjes heeft een ongeluk gekregen. Marlies wordt meegenomen. Haar wagentje wordt niet op de rem gezet. Het gevolg laat zich indenken. Er gebeurt met Marlies een ongeluk. Ze is er ernstig aan toe. Maar de Heere zegent deze weg voor haar. Het is een aardig verhaal, met een goede tendens.

Het boekje telt 42 pagina’s en kost gebonden ƒ 9,75.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 januari 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Boekbespreking

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 januari 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken