Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Voor de school te Dundas en Hamilton mocht ik ontvangen een gift van ƒ 200.- van de diakonie van de Chr. Geref. kerk te Vianen en een gift van ƒ 100.- bij een bezoek. Voor beide giften mijn hartelijke dank. Het doet goed dat er verschillende kerken meeleven en dat we steeds weer mogen zien dat er medelevenden zijn, dichtbij en verderaf.

2. Op de achterzijde van dit blad staan verschillende advertenties van Reformatorische scholen(gemeenschappen) omtrent de aanmelding van leerlingen. Het is voor vele ouders van belang dat zij op deze advertenties letten. Wanneer er een mogelijkheid is om hun kinderen naar zulke scholen te sturen, dan moeten zij bij hun keus aan zulke scholen de voorkeur geven, tenzij daartegen zeer grote bezwaren bestaan wegens afstand enz. Op zulke scholen wordt getracht onderwijs te geven, waarbij Gods Woord als grondslag dient. Het zit niet in de naam. Er kunnen scholen zijn, die de naam reformatorisch niet meedragen in de naam en toch met reformatorische scholen gelijk zijn te stellen. Laten de ouders zich van hun roeping en verantwoordelijkheid bewust zijn.

3. Ontmoetingsdag. De eerstvolgende ontmoetingsdag van vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand zal D.V. worden gehouden op zaterdag 25 april a.s., in het kerkgebouw van de Chr. Geref. kerk te Slie-drecht-centrum. In de morgensamenkomst hopen te spreken de predikanten G. Blom, J. Veenendaal en G. Bouw en in de middagsa-menkomst de predikanten K. Hoefnagel, H.C. van der Ent en M.C. Tanis. We delen dit vroegtijdig mee, opdat men daarmee rekening kan houden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken