Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag

2 minuten leestijd

We willen weer herinneren aan de ontmoetingsdag, die D.V. zal worden gehouden op zaterdag 25 april a.s. in het kerkgebouw van de Chr. Geref. kerk te Sliedrecht-centrum. Het programma is als volgt:

morgensamenkomst, aanvang 10.30 uur:


opening: Ds. G. Blom te Meerkerk
spreker: Ds. J. Veenendaal te Barendrecht
slotwoord: Ds. G. Bouw te Scheveningen.


Pauze

middagsamenkomst, aanvang 2 uur:


opening: Ds. K. Hoefnagel te Nieuwpoort
spreker: Ds. H.C. van der Ent te Elburg
slotwoord: Ds. M.C. Tanis te Sliedrecht-centrum.


We zijn ervan overtuigd, dat velen geen herinnering nodig hebben. Er zijn vele trouwe bezoekers van onze ontmoetingsdagen en zij zien weer uit naar deze dag. Voor anderen kan een kleine herinnering van belang zijn om te besluiten ook (weer) te gaan. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Het kerkgebouw is groot genoeg om zeer velen te ontvangen.

We wijzen er op, dat de koster van de kerk van Sliedrecht-centrum het weer zo geregeld heeft dat reizigers per trein met een schoolbusje worden afgehaald. Het is mogelijk dat er zoveel bezoekers per trein komen dat niet alle bezoekers in één keer kunnen worden vervoerd. Dan moeten de bezoekers die niet dadelijk mee kunnen even wachten op de volgende rit. Ze kunnen er op rekenen dat alle reizigers per trein van het station naar het kerkgebouw zullen worden vervoerd. Na afloop van de ontmoetingsdag zullen zij ook weer naar het station worden gebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 april 1987

Bewaar het pand | 4 Pagina's

Ontmoetingsdag

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 april 1987

Bewaar het pand | 4 Pagina's

PDF Bekijken