Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Boeken in orde. De boeken van onze administrateur zijn weer nagezien en geheel in orde bevonden. Dit betreft het afgelopen kalenderjaar. Dank zij de collecten op de ontmoetingsdagen, de vele overbetalingen en allerlei grote en kleine giften enz. konden de boeken zonder tekort worden afgesloten. Er bleek zelfs een klein overschot van ongeveer ƒ 800,- te zijn.

We zijn dankbaar voor de medewerking van velen die het ons mogelijk hebben gemaakt om de arbeid voor Bewaar het Pand, die in hoofdzaak de uitgave van het blad en het organiseren van ontmoetingsdagen betreft, voort te zetten. We hopen ook in de toekomst op aller medewerking te mogen rekenen. Een bijzonder woord van dank aan br. Beukers, onze administrateur, is wel op zijn plaats. Hij besteedt veel tijd voor Bewaar het Pand, maar hij doet het met liefde.

2. Ontmoetingsdag te Kampen. We zijn er van overtuigd, dat velen met verlangen uitzien naar de volgende ontmoetingsdag en dat zij daaromtrent graag nadere gegevens willen vernemen. Het is de bedoeling, dat deze dag weer te Kampen zal worden gehouden en wel D.V. op zaterdag 29 augustus. Mogelijk kunnen we in het volgende nummer al mededelen wie er dan bij leven en welzijn zullen spreken. Men reservere genoemde datum en we willen allen opwekken om gezamenlijk plannen te maken deze ontmoetingsdag te gaan bezoeken. We zijn toch allen vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 mei 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 mei 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken