Bekijk het origineel

Contactbijeenkomst “Tussen Wal & Schip” D.V. zaterdag 13 juni a.s.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Contactbijeenkomst “Tussen Wal & Schip” D.V. zaterdag 13 juni a.s.

2 minuten leestijd

Zoals u wellicht weet richt het onderzoek-sprojekt “Tussen Wal & Schip” zich op vragen en moeilijkheden als gevolg van een verborgen handicap. Er is dus een belemmering binnenin een persoon, aan de buitenkant onzichtbaar maar een aanleiding voor vragen en soms zelfs voor problemen.

Verschillende mensen hebben een thema doorgegeven voor een contactbijeenkomst. Zaterdag 13 juni hopen we o.a. aandacht te besteden aan de volgende thema’s: afasie, autisme, cara, diabetes. Er is ook belangstelling voor taal- en spraakstoornissen (als gevolg van bijv. een gespleten gehemelte) en

M.B.D. bij (jong)- volwassenen. Dit kunnen eventueel ook onderwerpen worden voor deze dag.

Het is de bedoeling om na de gezamenlijke opening in groepjes uit elkaar te gaan. Elke groep heeft een ander onderwerp en de groepsleden hebben zich allemaal voor dat onderwerp aangemeld. Er kunnen ervaringen besproken worden met anderen die dezelfde zorgen, vragen of ervaringen hebben. Ook zal er besproken worden of het gewenst is meerdere activiteiten te organiseren, en wie of welke instelling daarvoor het meest geschikt zou zijn.

Belangstellenden die zelf betrokken zijn bij één van de onderwerpen die hierboven genoemd zijn kunnen, op donderdag, contact opnemen met mw. G.C. van Herwijnen, tel. 03480-20390 tst. 36.

Misschien is er een ander onderwerp (dat volgens u binnen het project past) waarover u contact wilt. Belt u gerust.

Aanmelden voor deze dag en voorstellen voor onderwerpen moeten ten spoedigste worden ingediend.

N.B. Door een overvloed van kopij is dit bericht niet eerder opgenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 mei 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Contactbijeenkomst “Tussen Wal & Schip” D.V. zaterdag 13 juni a.s.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 mei 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken