Bekijk het origineel

Van de Readactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Readactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Kampen. We herinneren weer even aan de Ontmoetingsdag van vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand, die D.V. te Kampen zal worden gehouden op zaterdag 29 augustus a.s. In de morgensamenkomst hopen te spreken de predikanten Blom, Van Heteren en Van Dijk en in de middagsamenkomst de predikanten R. Kok, Van Zonneveld en Vlietstra. In een volgend nummer hopen we nadere gegevens te verstrekken, zoals dat gebruikelijk is.

2. School voor Dundas en Hamilton. Ik ontving per bank een bedrag van ƒ 50.-vanmw. B. M. en per giro een bedrag van ƒ 20.- van C. E. Er is in Meerkerk een collecte voor dit doel gehouden, maar het totaal bedrag daarvan is mij nog niet bekend. Dat hoop ik later te vermelden. Inmiddels voor alles hartelijk dank.

2. Verkeerd telefoonnummer. Ik werd er opmerkzaam op gemaakt, dat het telefoonnummer van boekhandel Van Horssen, in het vorige nummer genoemd in het artikeltje Meditatie-serie: Korenaren uit volle oogst, niet juist is. Er staat tel. 03420-93084. Dat moet zijn tel. 03420-92084. Men neme notitie van deze verbetering.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 juni 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Readactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 juni 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken