Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag te Kampen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Kampen

2 minuten leestijd

De datum van de ontmoetingsdag is bekend. We hopen D.V. zaterdag 29 augustus a.s. weer samen te komen als vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand. De plaats van samenkomst is opnieuw het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Kampen in de 2e Ebbingestraat. We mogen ook gebruik maken van de bijgebouwen. We zijn de kerkeraad van de Gereformeerde Gemeente voor zijn medewerking zeer dankbaar. Elk jaar weer blijkt dat het kerkgebouw met de acoommodatie voor ons doel uitstekend geschikt is. En de regelmatige bezoekers van de ontmoetingsdagen gaan zich hoe langer hoe meer hier thuis gevoelen. Kampen wordt voor ons een begrip, niet om te kampen, te vechten — ds. Van der Ent heeft daar al eens over gesproken — maar om in eensgezindheid samen te zijn onder het Woord des Heeren. Het gaat om de oude gereformeerde beginselen. Door ons blad en door onze ontmoetingsdagen willen we de handhaving daarvan bevorderen. Dat is ook in onze tijd wel nodig, want ze staan onder grote druk.

Het programma luidt als volgt:

mor gensamenkomst, aanvang 10.30 uur:


opening: ds. G. Blom van Meerkerk
spreker: ds. A. van Heteren van Werkendam
slotwoord: ds. J.H. van Dijk van Doornspijk


Pauze

middagsamenkomst, aanvang 2 uur:


opening: ds. R. Kok van Damwoude
spreker: ds. P. van Zonneveld van Driebergen
slotwoord: ds. M. Vlietstra van Zeist.


De ontmoetingsdag zal om ongeveer 4 uur eindigen, zodat ieder weer bijtijds naar huis kan terugkeren. Kleine kinderen kunnen tijdens de bijeenkomsten in de bijgebouwen worden opgevangen. Aan koffie en frisdrank zal het niet ontbreken. Er is gelegenheid in overvloed om elkaar te ontmoeten. Onze boekhandelaar hoopt weer aanwezig te zijn met een ruime sortering van boeken, ook van schrijvers uit eigen kring.

Het is bemoedigend dat ook steeds vele jeugdigen hun belangstelling tonen. Alle ouderen en jongeren zijn weer van harte welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Ontmoetingsdag te Kampen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken