Bekijk het origineel

Ook van schrijvers uit eigen kring

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ook van schrijvers uit eigen kring

2 minuten leestijd

In bovenstaand artikel, een herinnering aan de komende ontmoetingsdag te Kampen en een opwekking om deze bij te wonen, wordt er op gewezen dat er weer een boekhandelaar aanwezig hoopt te zijn met een ruime sortering van boeken,ook van schrijvers uit eigen kring.

De laatste woorden hebben we cursief laten drukken. We willen namelijk een paar werken uit eigen kring onder de bijzondere aandacht van de bezoekers brengen. Deze werken zijn het ten volle waard.

We noemen allereerst het boek van ds. H.C. van der Ent, getiteld: Overdenkingen rondom een leeggelopen slaaf.Het bevat de artikelen die indertijd in Bewaar het Pand hebben gestaan en die de brief van Filemon op een voortreffelijke wijze behandelen. Het is een bijzonder mooi boek dat al lang uitverkocht had moeten zijn vanwege de rijke inhoud. Het leent zich uitstekend als geschenk van ouders aan hun opgroeiende kinderen. Het telt 244 blz. en kost gebonden ƒ 38,60. Zorgt ervoor dat de boekhandelaar niet één exemplaar overhoudt!

In de tweede plaats wijzen we op een boekje van ds. M.C. Tanis. Dit is een paperback uitgave, waarin de artikelen zijn opgenomen die enige tijd geleden in ons blad waren te lezen onder de titel: Merktekenen der christenen. De artikelen zijn nu uitgegeven onder de titel: De identiteit der Christenen. Het is een boekje van bijna 100 blz., dat ƒ 14,50 kost. We gaan dit boekje hier uiteraard niet bespreken. We willen volstaan met een hartelijke aanbeveling. Zo’n boekje is waard gelezen en herlezen te worden. Het is een boekje voor oud en jong. De prijs is van dien aard dat zij ieder uitlokt om een exemplaar voor zichzelf te kopen en ook nog een paar boekjes mee te nemen om ze bij gelegenheid aan anderen ten geschenke te geven. De boekhandelaar moet ook zijn vooraad van deze boekjes kwijt!

Overigens behoeft men niet te volstaan met het kopen van bovengenoemde werken. Er is gelukkig nog meer goede lektuur en die moet in onze huizen een plaats vinden om door jong en oud gelezen te worden, ten zegen van het hele gezin.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Ook van schrijvers uit eigen kring

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1987

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken