Bekijk het origineel

Toogdag GBS op 17 oktober

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Toogdag GBS op 17 oktober

2 minuten leestijd

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) belegt DV op zaterdag 17 oktober haar 22e jaarlijkse toogdag, weer zoals dat de laatste jaren gebruikelijk is, in de Rehobothkerk van de Gereformeerde Gemeente te Barneveld, Nairacstraat, vlakbij het station.

In de morgensamenkomst, die van half elf tot half één duurt, zullen na het openingswoord van de tweede voorzitter, ds. P. Blok uit Kootwijkerbroek, (Geref. Gem.), ds. A.C. Rijken uit Houten (Hervormd) en ds. A. van Heteren uit Werkendam (Chr. Geref.) spreken.

De middagbijeenkomst begint om twee uur en zal tot half vier duren. De sprekers zijn dan ds. E. Venema uit Elspeet (Geref. Gem.) en ds. W. Verhoeks uit Arnemuiden (Geref. Gem. in Ned.). Algemeen adjunct, ds. A.J. Wijnmaalen uit Vianen (Hervormd) zal een slotwoord spreken.

In de middagpauze is er ruime gelegenheid om aan de boekentafels de Bijbels, psalmboeken en andere uitgaven van de GBS in te zien en te kopen.

Tijdens de toogdag zal het 350-jarig bestaan van de Bijbel in de Statenvertaling centraal staan. Ook is het speciale gedenkboek “Niets kan haar glans verdoven” verkrijgbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 oktober 1987

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Toogdag GBS op 17 oktober

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 oktober 1987

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken