Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Het is wèl. Door de late postbestelling kwam de meditatie voor het vorige nummer niet op tijd. Daarom is toen het eerste van een reeks artikelen over “Het is wèl” als meditatie geplaatst. Het tweede artikel is in dit nummer opgenomen op de plaats die daarvoor bestemd is. De meditatie die voor het vorige nummer bestemd was wordt nu alsnog vooraan geplaatst.

2. Ontmoetingsdag te Sliedrecht. We kunnen nu de namen van de sprekers noemen. D.V. hopen in de morgensamenkomst te spreken de predikanten Blom, De Romph en Van der Meij en in de middagsamenkomst de predikanten Boiten, Slagboom en Tanis. Noteert allen de datum: zaterdag 9 april a.s. en de plaats van samenkomst: het kerkgebouw van Sliedrecht-centrum.

3. School voor Dundas en Hamilton. Per bank kwam binnen een gift van ƒ 50.- van de diakonie van een Chr. Geref. kerk. De plaats werd niet vermeld. Hartelijk dank voor dit medeleven.

4. Wie? De commissie van redactie kreeg een brief van iemand, die verzuimde de brief te ondertekenen. Het poststempel is van Roosendaal. Wil de afzender zijn verzuim even herstellen door zijn naam en adres te vermelden? Bij voorbaat dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken