Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Eens per jaar worden de boeken en bescheiden van onze administrateur-penningmeester, br. A. Beukers, nagezien. Van het begin af is br. Beukers aan ons blad verbonden, eerst als rechterhand van br.

Van der Lee en al sinds enige jaren als bestuurslid van onze stichting, waarvan alle activiteit uitgaat, zoals het uitgeven van een blad en het houden van ontmoetingsdagen. Er is veel administratie en ook veel financiële zorg aan verbonden. De wijze waarop br. Beukers de zaken behartigt is voorbeeldig. Ook deze keer werd alles in goede orde bevonden. Wel werkte de stichting in 1987 met verlies, die hieraan te danken was, dat we in dat jaar meer pagina’s van ons blad gevuld hadden dan de limiet die het bestuur gesteld had. De grens was overschreden ten gerieve van onze lezers. Maar het blijkt dat we in dit opzicht wat voorzichtiger moeten zijn. Gelukkig zijn we niet in de financiële problemen gekomen, maar de uitgaven moeten ook verantwoord zijn. Intussen willen we onze lezers bedanken voor het zorgen voor de financiële middelen via het abonnementsgeld en giften en de collecten op de ontmoetingsdagen of hoe ook. En we willen br. Beukers hartelijk bedanken voor zijn spontane en voortreffelijke medewerking als administrateur-penningmeester. Ik hoop dat de Heere hem nog vele jaren in staat stelt om deze arbeid met liefde te verrichten en dat er velen zijn die het hem moeilijk maken door betalingen en opgaven van nieuwe abonnees enz.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken