Bekijk het origineel

Pinksterappèl op D.V. 23 mei a.s.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Pinksterappèl op D.V. 23 mei a.s.

2 minuten leestijd

Het thema van deze dag zal zijn: ’Tot vrijheid geroepen, van slaaf tot kind”.

De twee deelthema’s zullen zijn:

• Werken van het vlees (Gal. 5 : 19-21).

• Vrucht van de Geest (Gal. 5 : 23-26).

In de middagbijeenkomst zal Ds. J. van Amstel uit Ede het eerste deelthema bespreken. De heer Joh. Frinsel, werkzaam bij de vereniging tot Heil des Volks zal vanuit de praktijk van de hulpverlening iets vertellen over het slaaf-zijn.

’s Avonds hoopt Ds. J.H. van Dijk uit Doornspijk te spreken over het tweede deelthema. Ds. T.M. Hofman zal de appèldag met ons openen, het slotwoord zal gesproken worden door Ds. A.K. Wallet. De muzikale omlijsting van het Pinksterappèl zal verzorgd worden door een jongerenkoor, een organist en trompettisten. Ook willen we veel met elkaar zingen.

Aanvangstijden: ’s middags om 14.30 uur, ’s avonds om 19.00 uur. Sluiting avondbijeenkomst om ± 20.30 uur.

Plaats: De Nederlands Hervormde Grote Kerk, Kerkstraat te Weesp.

In het verenigingsgebouw tegenover de kerk zijn tegen betaling consumpties verkrijgbaar. De jeugdvereniging “De Kandelaar” te Ouderkerk a.d. Amstel organiseert dit jeugdappèl en hoopt dat velen komen en dat het een fijne, gezegende dag mag worden!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Pinksterappèl op D.V. 23 mei a.s.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken