Bekijk het origineel

Een huwelijks-jubileum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Een huwelijks-jubileum

2 minuten leestijd

Het is op 10 juni a.s. veertig jaar geleden, dat onze administrateur A. Beukers en zijn echtgenote in het huwelijk traden. Zie de advertentie in dit nummer. Van het begin af zijn zij allebei betrokken bij de uitgave van ons blad. Br. Beukers verzorgde al dadelijk de leden- en de financiƫle administratie en is daarbij jarenlang door zijn echtgenote bijgestaan. Later nam hij ook het vele werk van br. J. van der Lee over. Sinds enkele jaren heeft br. Beukers daar meer tijd voor beschikbaar, omdat hij zijn belangrijke overheidsfunctie heeft kunnen neerleggen. Nu is mevr. Beukers meer een stille vennoot, die met belanstelling blijft meeleven.

We willen ter gelegenheid van deze belangrijke dag voor hen uit naam van al onze Bewaar het Panders ook op deze wijze hen van harte gelukwensen. De Heere moge geven, dat het ook op de dag van herdenken in hun hart mag leven: Uw trouw is groot. En Hij moge hen nog vele jaren samen sparen, ook voor ons, en doen ervaren dat Zijn goedertierenheid duurt tot in der eeuwigheid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Een huwelijks-jubileum

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 mei 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken