Bekijk het origineel

Groetactie voor christenen in Oost-Europa

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Groetactie voor christenen in Oost-Europa

2 minuten leestijd

Christenen achter het Ijzeren Gordijn hebben het nog steeds erg moeilijk. Daarom wil de stichting ’Kom over en help’ een kerstgroetactie organiseren, waarbij zij uw hulp nodig heeft. Door het sturen van een kaart kunt u blijk geven van uw medeleven met de verdrukte christenen.

Dit jaar vonden in de Sowjet-Unie hoopgevende veranderingen plaats. Toch is daar en in andere Oostbloklanden nog steeds sprake van een grote mate van onvrijheid. Het belijden van het christelijk geloof brengt eenzaamheid, verachting, verdrukking en soms daadwerkelijke vervolging met zich mee. In het bijzonder vestigen wij uw aandacht op de Hongaars-Gereformeerden in Roemenië. Ze worden niet alleen gediscrimineerd vanwege hun geloof, zij lijden honger en hun dorpen zijn of worden vernietigd.

Een aantal van hen is in de gelegenheid geweest te vluchten. De meest behoeftigen moesten echter achterblijven. Het ontvangen van een kaart zal hen zeker bemoedigen. Zij weten dan dat aan hen gedacht wordt. Bovenal vragen we u hen in het gebed te gedenken. U kunt de kaarten en adressen kosteloos bij ons aanvragen. Elk pakketje bevat vijf kaarten en adressen.

Schrijft u naar: postbus 106,3980CC Bunnik. Of belt u naar: 033 - 621602 of 03420-12793.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 december 1988

Bewaar het pand | 4 Pagina's

Groetactie voor christenen in Oost-Europa

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 december 1988

Bewaar het pand | 4 Pagina's

PDF Bekijken