Bekijk het origineel

Lezers helpen lezers

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Lezers helpen lezers

2 minuten leestijd

De directeur van het Reformatorisch Dagblad B.V. schrijft het volgende:

Enkele jaren geleden werd er naar aanleiding van ons 12½-jarig jubileum een actie gehouden om een fonds op te richten, genaamd “Lezers helpen lezers ”. Het doel was en is om daarmee mensen tegemoet te komen, waarvoor een volledig abonnementsgeld voor onze krant gezien hun financiële draagkracht te zwaar is. Het is mogelijk om een bijdrage uit het fonds te krijgen tot maximaal 50% van de kosten. Genoemde mensen dienen dan wel duidelijk minvermogend te zijn, waarbij dagelijkse nieuwsvoorziening grotendeels ontbreekt. Een commissie van zes personen beoordeelt anoniem de aanvraag voor een korting op het abonnementsgeld. Tot dusver wordt op bescheiden schaal van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Om nog wat meer bekendheid aan deze materie te geven (deze mensen lezen veelal geen krant) dacht het ons juist wanneer u in uw blad attendeert op deze mogelijkheid. Er is nog wel wat ruimte in het fonds om meer mensen te helpen. De betrokkene dient zijn of haar aanvraag te richten aan het fonds “Lezers helpen lezers”, Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn.

Mogelijk zijn er onder onze lezers mensen, die graag een abonnement op het R.D. zouden willen nemen, maar niet in staat zijn de volle abonnementsprijs te betalen. Laten zij met vrijmoedigheid van deze gelegenheid gebruik maken en zich richten aan bovengenoemd fonds. We kunnen dit dagblad van harte aanbevelen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 februari 1989

Bewaar het pand | 4 Pagina's

Lezers helpen lezers

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 februari 1989

Bewaar het pand | 4 Pagina's

PDF Bekijken