Bekijk het origineel

“Autisme”

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

“Autisme”

2 minuten leestijd

De projectgroep “Autisme” uitgaande van “Helpende Handen”, vereniging Gehandicaptenzorg van de Gereformeerde Gemeenten, organiseert een ouderavond voor ouders van autistische kinderen binnen de reformatorische gezindte.

De projectgroep is ontstaan vanuit de behoefte van reformatorische ouders om elkaar te ontmoeten. Voor één jaar heeft de Vereniging “Helpende Handen“ de verantwoordelijkheid voor het werk van de projectgroep op zich genomen. Gedurende dit jaar zoeken de projectgroepleden in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme en de Vereniging “Helpende Handen” naar een structuur om het werk van de projectgroep te continueren.

De ouderavond voor reformatorische ouders van autistische kinderen wordt gehouden op D.V. donderdag 13 april 1989. Deze avond zullen er twee inleidingen verzorgd worden over hulp bij de opvoeding.

Mevrouw drs. B. de Hond, orthopedagoog, werkzaam bij het autismeteam van het RIAGG-Zeeland, zal ingaan op home-training zoals die door het team wordt geboden. Mevrouw drs. M. Stip, orthopedagoog bij de Vereniging “Helpende Handen”, coördinator van de praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (ppg), zal de mogelijkheden van ppg voor gezinnen met een autistisch kind bespreken.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in een van de zalen van het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Ronsseweg 1-3, in Gouda.

Voor aanmelden en nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw G.C. van Herwijnen, tel. 03480-20390, toestel 29 (op donderdagmorgen bereikbaar).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

“Autisme”

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken