Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Ds. L.W. van der Meij. Onze vriend en medewerker moet enige weken rust houden, op doktersadvies. De laatste weken was hij al niet in orde. Het werk viel hem zwaar. Hij is ijverig van aard en het is moeilijk voor hem om rust te nemen. We hopen van harte dat de rust hem goed doet, dat de Heere hem weer nieuwe kracht geeft om de arbeid in Zijn koninkrijk, ook voor ons blad, voort te zetten.

We hebben er natuurlijk begrip voor dat hij de eerstkomende weken geen artikelen voor ons blad kan schrijven. Laten onze lezers met hem meeleven.

2. Volgend nummer. We herinneren aan de mededeling dat in deze zomermaanden ons blad eens in de drie weken zal verschijnen.

3. School voor Dundas en Hamilton. Op de bankrekening van de school werd een bedrag van ƒ 1296,95 overgeschreven als collecte van een Chr. Geref. kerk (bankrekening 56.90.16.703) en een bedrag van ƒ 250,— als gift van de diakonie van een andere Chr. Geref. kerk (bankrekening 36.87.48.375). Bij bezoeken in eigen gemeente en omgeving ontving ik verschillende giften voor de school, achter eenvolgens van ƒ 100,—, ƒ 50,—, ƒ 50,—, en ƒ 25,—. Voo alles heel hartelijk dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juni 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juni 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken