Bekijk het origineel

Bezoek Toraja-predikanten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Bezoek Toraja-predikanten

2 minuten leestijd

Zendingsdeputaten vragen de aandacht voor het volgende:

Aan Ds. Robert Thumo en Ds. Yesaya Palullungan, die de komende Generale Synode hopen te bezoeken, is gevraagd of zij bereid zijn in enkele van onze gemeenten in de zondagse kerkdiensten voor te gaan. (Ds. Thumo is bekend van de zendingskalender mei 1989). Kerken die hiervoor in aanmerking willen komen, en graag in een ochtend- of middagdienst op deze wijze de band willen ervaren met de Torajakerk, kunnen zich tot 25 juni a.s. wenden tot het zendingshuis. Het zendingssecretariaat zal uiteraard vertalers uitnodigen om de woorden van de Toraja- predikanten over te brengen in de kerkdiensten.

Het eerst komen die gemeenten in aanmerking die niet in de laatse jaren een predikant van een zendingsgebied in hun midden hebben gehad. Omdat er slechts drie zondagen beschikbaar zijn en wij veel belangstelling verwachten, zullen wij de gemeenten van wie de wens niet gehonoreerd kan worden voor een volgende gelegenheid noteren.

Verder is het ons voornemen, met de classikale correspondenten ontmoetingsavonden te beleggen in de periode tussen 18 september en 15 oktober.

Beschikbare zondagen: 24 september (bij voorkeur in Noord-Nederland), 1 oktober (Midden- of Oost-Nederland) en 8 oktober (Zuid- of West-Nederland).

Adres Zendingshuis: Simon Stevinweg 144, 1222 SV Hilversum. Tel. 035 - 859555.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juni 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Bezoek Toraja-predikanten

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juni 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken