Bekijk het origineel

Uw kerstgroet, meer dan de moeite waard....

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Uw kerstgroet, meer dan de moeite waard....

2 minuten leestijd

“Elke door u toegezonden Bijbel, Evangelie of Nieuwe Testament is een mogelijkheid om zondaars kennis te laten maken met de Heere Jezus Christus”, zo schreef Machno P. Grigorjevitsj uit Charkov onlangs. Telkens blijkt vandaag de dag weer de grote honger naar het Woord van God in de Sovjet-Unie. Met name de jeugd van de gemeente trekt de dorpen in om te evangeliseren en mensen uit te nodigen tot het bezoeken van de bijeenkomsten. Velen geven gehoor aan de uitnodiging en bezoeken de samenkomst. Men wil meer weten over het heil, wat te vinden is in de Heere Jezus. Gelovigen die Bijbels of andere lectuur ontvingen vanuit het westen brengen dat mee naar de bijeenkomsten. Na de bijeenkomsten is er gelegenheid tot gesprek, waarbij de lectuur wordt uitgedeeld. Velen worden ontdekt aan de staat, waarin zij zich bevinden en mogen komen tot kennis der zaligheid....

Wat bepalen de aangehaalde woorden van Grigorjevitsj ons dan bij de ons gegeven mogelijkheden om b.v. Nieuwe Testamenten en/of kerstkaarten te zenden aan Russische gelovigen.

Op aanvraag zenden wij u graag alles toe, wat u nodig heeft: kerstkaarten, adressen, Nieuwe Testamenten, Evangeliën of Bijbels. Geeft u daarbij s.v.p. duidelijk aan wat en hoeveel u wilt ontvangen.

U kunt schrijven of bellen naar Stichting “Friedensstimme Nederland”, Postbus 15 (2800 AA) te Gouda. (Tel. 01820-10733).

Ook úw (jóuw) kerstgroet is meer dan de moeite waard....

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 december 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Uw kerstgroet, meer dan de moeite waard....

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 december 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken