Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Ds. M.C. Tanis. H.M. de Koningin heeft onze vriend benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat doet ons goed. Hij neemt een belangrijke plaats in ons kerkelijke leven in. We behoeven daarover niet uit te weiden. Dit is bekend genoeg. Hij maakt ook al vele jaren deel uit van het bestuur, tevens commissie van redactie van Bewaar het Pand. We willen namens ons allen hem van harte gelukwensen met deze koninklijke onderscheiding. De Heere vervult ook in zijn leven: Ik zal genade en ere geven. De Heere moge hem ook verder zegenen en tot zegen stellen, vele jaren lang.

2. J. van der Lee. Onze broeder Van der Lee hoopt D. V. op 4 mei a.s. de leeftijd van 90 jaar te bereiken. Hij is van het begin af aan Bewaar het Pand verbonden en heeft jarenlang met br. Beukers de administratie verzorgd. Hij leeft nog altijd van harte met ons mee. We willen hem op deze wijze namens alle bestuursleden/commissieleden en abonnees van harte feliciteren en toewensen dat de Heere ook in zijn leven vervult, wat we lezen in Psalm 92 : 15 en 16: In de grijze ouderdom zullen zij nog vruchten dragen; zij zullen vet en groen zijn, om te verkondigen, dat de HEERE recht is; Hij is mijn Rotssteen en in Hem is geen onrecht. Wil men hem persoonlijk een felicitatie zenden dan is dat mogelijk. Het adres is: J. van der Lee, bejaardencentrum “Rijnzate”, postbus 694,2400 AR Alphen aan den Rijn.

3. Ontmoetingsdag te Kampen. D.V. zal deze worden gehouden op zaterdag 25 augustus a.s. We kunnen nog niet mededelen, wie er op die dag hopen te spreken. Dat kan pas over vier weken worden medegedeeld. Maar men kan wel nu al deze dag noteren!

4. School voor Dundas en Hamilton. Dezer dagen ontvingen wij bij een bezoek buiten eigen gemeente een gift van ƒ 100.- voor deze school. Dat doet ons als altijd goed. Hartelijk dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 mei 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 mei 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken