Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Kampen. We herinneren weer aan de ontmoetingsdag van vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand, die D.V. te Kampen zal worden gehouden op zaterdag 25 augustus a.s. in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de 2e Ebbingestraat, dat weer welwillend door de kerkeraad van die gemeente beschikbaar werd gesteld, evenals het daarachter liggende vergadergebouw. Er kan weer gerekend worden op koffie en frisdrank. Ook zal er weer gelegenheid zijn voor de verzorging van kleine kinderen. En: te verwachten is dat u weer een boekentafel zult aantreffen met verantwoorde lectuur. In het volgende nummer hoop ik de sprekers te kunnen aankondigen.

2. School voor Dundas en Hamilton. Ik ontving weer twee giften van ƒ 50.- voor deze school, één bij een bezoek in eigen gemeente en één toen ik te S. op bezoek was. Later kwam per bank binnen een collecte van een Chr. Geref. kerk, bankrekening 35.68.20.173 tot een bedrag van ƒ 601,65. Het medeleven met deze school doet ons goed. Daarom onze hartelijke dank. Van nabij weten we dat de mensen in Dundas en Hamilton, die bij de school betrokken zijn, uw medeleven en financiële hulp zeer op prijs stellen. Af en toe kunt u in het RD lezen hoeveel opofferingen, ook in financieel opzicht onze mensen in Canada zich moeten getroosten om goede reformatorische scholen op te richten en in stand te houden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 mei 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 mei 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken