Bekijk het origineel

Boekaankondiging

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Boekaankondiging

2 minuten leestijd

Bij uitgeverij Den Hertog B.V. te Houten zijn kort geleden twee boeken verschenen, waarop we even de bijzondere aandacht willen vestigen.

Het ene boek is een herdruk van het bekende werk van Thomas Boston, getiteld De viervoudige staat. De prijs daarvan is ƒ 55,-. Dit is dus een boek van Boston zelf.

Het andere is geschreven door L.J. van Valen en heet Thomas Boston, een visser der mensen. Het boek telt 229 bladzijden en gaat over deze bekende godgeleerde. Het kost ƒ 34,50.

Wij hopen later op beide boeken terug te komen, maar willen er nu al het oog op vestigen, omdat de prijs voor beide boeken samen tot en met 31 december 1990 belangrijk lager in prijs zijn. namelijk ƒ 79,50.

Boston is onder ons bekend en we kunnen ons voorstellen dat er lezers van ons blad zijn, die graag beide boeken in hun bezit zouden willen hebben of er een ander mee zouden willen verrassen. Laten zij dan van de gelegenheid om de boeken tegen een lagere prijs te kopen gebruik maken. Het gaat om goede lectuur en de boeken zijn nog ouderwets degelijk, dat wil zeggen gebonden, uitgegeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 december 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Boekaankondiging

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 december 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken