Bekijk het origineel

Themadag te Urk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Themadag te Urk

2 minuten leestijd

D.V. zal zaterdag 15 februari a.s. de vierde themadag in de Christelijke Gereformeerde kerk “de Schuilplaats” te Urk worden gehouden. Het thema voor deze dag is: “Leven in het Licht”, onderverdeeld in drie deelthema’s.

In de morgenbijeenkomst zal Ds. R. van Beek (Veenendaal) deelthema 1: “Kunstlicht” behandelen en Ds. A. Baars (Middelharnis) deelthema 2: “Ontdekkend Licht”.

In de middagbijeenkomst leidt Ds. J. Brons (Urk, Maranatha) een forum naar aanleiding van vragen, die in de middagpauze zijn ingeleverd. Hierna houdt Ds. J. Brons een eindappel naar aanleiding van deelthema 3: “Hemels Licht”.

Op de muzikale medewerking van jongerenkoor Immanuel uit Urk o.l.v. Jan Quintus Zwart wordt gerekend.

De themadag wordt georganiseerd door de gezamenlijke jeugdverenigingen van de beide Christelijke Gereformeerde kerken te Urk voor alle jongeren van 15 jaar en ouder.

De morgenbijeenkomst begint om half elf; de middagbijeenkomst om twee uur en zal rond vier uur worden beëindigd, ‘s Morgens bij aankomst en tijdens de middagpauze is er in het jeugdgebouw naast “de Schuilplaats” gelegenheid om koffie e.d. te drinken. Tevens kan daar het meegebrachte lunchpakket genuttigd worden.

De commissie hoop op en bidt voor een door God gezegende dag en spreekt de wens uit: tot ziens!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 januari 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Themadag te Urk

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 januari 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken