Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Sliedrecht.

Ter aanvulling van het bericht dat hierna afzonderlijk wordt opgenomen willen we er even op wijzen, dat er naar we mogen aannemen weer een boekentafel met vele goede boeken zal zijn. Daar zorgt de kerkeraad van Sliedrechtcentrum voor. Een deel van de opbrengst komt ten bate van de zending van onze kerken. We nemen aan dat Peter van Leeuwen uit Urk er weer zal zijn met cassette-bandjes. Ook daar vragen we aandacht voor. In de derde plaats willen we belangstelling vragen voor goederen uit Roemenië die ten verkoop worden aangeboden. Vanuit Sliedrecht is er meer dan eens een tocht met bijbels en goederen naar Roemenië geweest. Op een van die tochten heeft het team goederen uit Roemenië meegenomen. De opbrengst daarvan komt ten bate van de hulpverlening aan de Roemenen.

2. School voor Dundas en Hamilton.

In het vorige nummer maakte ik al melding van een belangrijke gift voor de school die was toegezegd. Inmiddels is deze op de bankrekening van de school overgemaakt. Het gaat om een bedrag van ƒ 10.000,- uit het bezit van de opgeheven gemeente te Pemis.

We zijn de broeders daar zeer dankbaar voor hun beslissing om bij de verdeling van het geld dat beschikbaar was ook aan de school te Dundas te gedenken. In aansluiting hierbij denk ik ook aan de cassette-bandjes die in mijn bezit zijn en die indertijd gemaakt zijn ten bate van de school te Dundas en die te Jordan Station (van de Ger. Gem.). De prijs is ƒ 20,-.

De laatste tijd is er nogal eens vraag naar. Als overbetalingen kreeg ik een bedrag van ƒ 100,- en een bedrag van ƒ 5,-. De beoordeling van de bandjes is zeer gunstig. Twee koren van Gereformeerde Gemeenten in Canada zingen er op.

3. Ontmoetingsdag te Kampen. We herinneren weer even aan deze ontmoetingsdag, die D.V. zal worden gehouden op zaterdag 19 september a.s. We hopen later nadere gegevens te kunnen verstrekken. Men notere alvast genoemde datum!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 maart 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 maart 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken