Bekijk het origineel

Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jaarvergadering V.G.S.

1 minuut leestijd

De jaarlijkse algemene vergadering van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs (V.G.S.) zal gehouden worden op D.V. zaterdag 2 mei 1992 in het congresgebouw “De Doelen” te Rotterdam. Aanvang 10.15 uur, ontvangst met koffie 9.45 uur.

Het thema van deze jaarvergadering is “De plaats van het eerste vak in het reformatorisch voortgezet onderwijs”.

Dit thema zal worden uitgewerkt door drs. G.J. Capellen, directielid van en leraar godsdienst aan de scholengemeenschap Pieter Zandt te Kampen, wiens referaat als titel heeft “Positiebepaling naar buiten” en door drs. H.G. Leertouwer, leraar godsdienst en maatschappijleer aan de scholengemeenschap Guido de Brés te Rotterdam, wiens referaat als titel heeft “Positiebepaling naar binnen”.

Ook vermeldt de agenda verkiezing van bestuursleden. Voor deze vergadering zijn uitgenodigd afgevaardigden en overige leden van de bij de V.G.S. aangesloten schoolbesturen en kerkeraden, zomede onderwijsgevenden. Het bestuur hoopt dat velen hun medeleven met het reformatorisch onderwijs zullen tonen door van hun belangstelling voor deze vergadering blijk te geven.

Wij willen ons daarbij aansluiten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 april 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 april 1992

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken