Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Kampen. De datum is D.V. zaterdag 19 september a.s. en de plaats van samenkomst het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de 2e Ebbingestraat. We hopen in het volgende nummer van ons blad de namen van de sprekers te kunnen noemen. Laten we alvast de datum noteren en vrijhouden.

2. In de zomermaanden zal ons blad in verband met de vacanties ook van drukkers enkele keren om de drie weken verschijnen. Met de drukker is afgesproken dat de drie nummers na 9 juli a.s. D.V. zullen verschijnen op 30 juli, 20 augustus en 10 september. Het is de bedoeling dat Bewaar het Pand daarna weer om de andere week uitkomt.

3. Boeken administratie. De boeken over 1991 zijn nagezien en accoord bevonden. Een woord van dank aan onze administrateur-bestuurslid br. A. Beukers is wel op z’n plaats. Hij verwerkt alle financiële gegevens en de hele administratie met liefde en veel accuratesse. We willen ook allen bedanken die door hun financiële steun het mogelijk maken dat het boekjaar zonder verlies kon worden afgesloten. We noemen ook nog de bijzondere gift die we van jaar tot jaar voor ons doel ontvangen van het fonds Van den Heuvel-Maljers en de rente van legaten, voorzover die niet dadelijk voor de exploitatie van het blad nodig waren. Als we deze bronnen niet hadden zouden we in de rode cijfers staan. We hopen ook verder op aller medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 mei 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 mei 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken