Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag te Kampen.

We herinneren er aan dat deze ontmoetingsdag zal worden gehouden D.V. zaterdag 19 september a.s. in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, 2e Ebbingestraat.

Morgensamenkomst:

Sprekers zullen zijn:

Opening: Ds. H.C. v.d. Ent van Elburg.

Spreker: Ds. P. van Zonneveld van Scheveningen.

Middagsamenkomst:

Opening: Ds. R. Kok thans nog te Damwoude.

Spreker: Ds. D. Slagboom van Doornspijk.

Sluiting: Ds. A. v.d. Weerd van Dordrecht-Centrum.

Vergelijking met de lijst van sprekers uit het vorige blad laat zien dat in de plaats van Ds. G. Bouw, die verhinderd is, Ds. D. Slagboom hoopt te spreken.

2. Ds. G. Blom overleden.

De voorzitter van de Stichting “Bewaar het Pand” en de commissie van redactie, is op de leeftijd van bijna 87 jaar overleden.

De Heere heeft hem op Zijn tijd tot Zich genomen.

Veel heeft hij voor ons blad “Bewaar het Pand” mogen betekenen. Met de hem geschonken gaven heeft hij vanaf het begin leiding mogen geven aan ons blad.

Wij zullen hem missen in ons midden. Lang en veel heeft hij mogen arbeiden. In het volgende nummer van ons blad hopen we uitgebreider hierop in te gaan. De Heere sterke de kinderen en kleinkinderen.

Tweede promotie in Apeldoorn

Nadat nu dr. H.G.L. Peels cum laude promoveerde op een proefschrift getiteld “De wraak van God” (1 mei 1992) zal D.V. 11 juni 1992 drs. J.W. Maris eveneens promoveren op het proefschrift getiteld: “Geloof en ervaring, van Wesley tot de pinksterbeweging.” Te zijner tijd zal er nader aandacht besteed worden in ons blad aan zijn proefschrift.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 juni 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 juni 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken