Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

1. Afwezig

Ds. A. van Heteren is, als alles naar het voornemen is verlopen, met zijn vrouw en kinderen in Canada. 29 Juli is hij vertrokken en D.V. 27 augustus zal hij terugkeren. We hopen dat hij met de zijnen in de overblijvende tijd nog goede dagen mag hebben en straks in gezondheid tot zijn gemeente terug mag komen.

Het volgende nummer van ons blad, dat weer gewoon na veertien dagen zal verschijnen, hoopt hij dan weer te verzorgen. Kopie dus weer naar zijn adres.

2. Ontmoetingsdag Kampen

We mogen weer wijzen op de ontmoetingsdag, die D.V. weer in Kampen gehouden zal worden. Het zal weer zijn in de kerk van de Gereformeerde Gemeente, 2e Ebbingestraat. Morgensamenkomst:

Opening:

Ds. H.C. v.d. Ent van Elburg.

Ds. P. van Zonneveld van Scheveningen.

Middagsamenkomst:

Opening: Ds. R. Kok van Sliedrecht (Eben-Haëzer).

Ds. D. Slagboom van Doornspijk. Sluiting: Ds. A. v.d. Weerd van Dordrecht-C.

We mogen ieder opwekken om de ontmoetingsdag te bezoeken. Vaak is de samenbinding, die er van deze dagen uitging, als een zegen ervaren. Echte samenbinding is er alleen door Woord en Geest. Maar dan wordt die ook gezocht. Zo hopen we. dat velen nu al gericht zullen worden op die dag!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1992

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 augustus 1992

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken