Bekijk het origineel

Werkgroep dienstverlening jongeren wereldwijd

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Werkgroep dienstverlening jongeren wereldwijd

2 minuten leestijd

Heb je een leeftijd tussen de 18 en 25 jaar en wil je je zomervakantie 1993 nuttig besteden?

Dan is het misschien zinvol om aan een werkvakantie te denken in een van de buitenlandse gebieden waar de Chr. Ger. Kerken werkzaam zijn.

De werkgroep DIENSTVERLENING JONGEREN WERELDWIJD is van plan om bij voldoende deelname in de zomer van 1993 de volgende werkvakanties te organiseren.

Zuid Frankrijk: Gedurende 2 weken een kerk opknappen. Ds. D.A. Brienen zal hierbij onze contactpersoon zijn.

Israel: Mogelijk werken in een ziekenhuistuin of bejaardenwoningen opknappen. Ds. H.M. van der Vegt organiseert dit voor ons. Het plan is nog niet volledig uitgewerkt, dus nog enig voorbehoud.

Brazilië: Gedurende 3 of 4 weken werken aan een bouwprojekt. Ds. J.

Hardeman begeleidt in Carambei diverse projekten waar aan gewerkt kan worden.

Zuid Afrika: KwaNdebele. Onder begeleiding van Ds. Jonkman en Ds. Slagboom kan aan de bouw van een kerk meegewerkt worden. Onderdak bij gastgezinnen (gemeenteleden). Periode 3 a 4 weken.

Zuid Afrika: Venda. In dit voormalige zendingsgebied kan ook meegewerkt worden aan de bouw van een kerk. Periode 3 a 4 weken.

Het doel van de reizen is jongelui in te zetten in dienst van de kerken, om hen te motiveren tot christelijke bewogenheid, het bevorderen van de onderlinge christelijke gemeenschap, hen te stimuleren om met de door hen opgedane ervaringen de eigen gemeente te dienen en het verlenen van hulp en ondersteuning aan christenen.

Ben je gemotiveerd om hieraan mee te werken, spreek je een goed woordje Engels (Israel en Zuid-Afrika) of Frans (Frankrijk), vraag dan om meer informatie op onderstaand adres. Wees er wel vlug bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Werkgroep Dienstverlening Jongeren Wereldwijd
p/a P. Wolters,
Koene Parmentierlaan 9
9269 VP Veenwouden
tel. 05110-2922.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 januari 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Werkgroep dienstverlening jongeren wereldwijd

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 januari 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken