Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Met ontroering hebben we kennis genomen van het onverwacht overlijden van onze vriend en broeder Ds. P. Beekhuis, die op de aanstaande ontmoetingsdag nog gesproken zou hebben. De Heere heeft gezegd: Het is genoeg. Nu mag hij rusten van zijn arbeid en naar wij geloven mogen volmaakt dienen. In het volgende nummer hopen wij uitgebreider stil te staan bij zijn heengaan en begrafenis. De Heere sterke mw. Beekhuis en de verdere familie. We herinneren u nog eenmaal aan de komende ontmoetingsdag: 17 april 1993 in het kerkgebouw van Sliedrecht-C. Aanvang morgensamen-komst 10.30 uur. Opening: Ds. A. van Heteren. Spreker: Ds. M. Vlietstra. Aanvang middagsamenkomst: 14.00 uur. Opening: Ds. M. v.d. Sluys. Spreker: Ds. J.P. Boiten. Sluiting: Ds. M.C. Tanis. Het zijn altijd goede dagen, we hopen weer vele jongeren en ouderen te ontmoeten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 april 1993

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 april 1993

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken