Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Afscheid Ds. P. van Zonneveld

In deze aflevering van Bewaar het Pand treft u een verslag aan van het afscheid van de gemeente van Sche-veningen d.d. 1 oktober 1993. Nu Ds. P. van Zonneveld met emeritaat is gegaan wensen wij hem en de zijnen van harte al het nodige toe. We hopen dat hij nog lange tijd het Woord Gods zal mogen prediken in ons kerkverband en ook dat hij de kracht en de lust mag ontvangen meditaties te schrijven voor ons blad. We mogen misschien wel neerschrijven dat we meer dan eens waarderende woorden over deze meditaties hebben mogen vernemen.

Ds. H.C. van der Ent 75 jaar

Enkele dagen geleden (4 oktober) mocht Ds. H.C. van der Ent de leeftijd van 75 jaar bereiken. We hebben begrepen en gelezen dat de last der jaren toch wel wat gaat drukken. Dit betekent dat D.V. binnen afzienbare tijd afscheid zal worden genomen van Elburg, wegens verleend emeritaat en dat Elburg verlaten zal gaan worden om in Ameide te gaan wonen. We hopen dat ook Ds. v.d. Ent nog wat mag arbeiden in ons kerkverband en dat hij zijn gewaardeerde bijdragen voor ons blad zal mogen blijven verzorgen. Door jong en oud worden de artikelen van zijn hand gelezen en gewaardeerd. De Heere verlene kracht en lust tot prediken en schrijven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 oktober 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 oktober 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken