Bekijk het origineel

Deputaten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Deputaten

1 minuut leestijd

Deputaten

Deputaten voor Buitenlandse Zending brengen het volgende onder uw aandacht:

D.V. in 1995 zullen er op ons zendingsterrein in KwaNdebele (ZuidAfrika) twee vacatures ontstaan. Ds. M. Rebel hoopt in januari 1995 met emeritaat te kunnen gaan. Tevens heeft Ds. H. Jonkman te kennen gegeven in de loop van 1995 te repatriëren. Het beleid van deputaten is er op gericht vervulling van beide vacatures te zoeken. Uitgezien wordt naar iemand die Ds. Rebel opvolgt als docent aan de bijbelschool Mukhanyo en naar een opvolger van Ds. Jonkman voor het gemeente-opbouwwerk in Geref. Kerk van KwaNdebele.

Deputaten vragen de predikanten zich te bezinnen op de vraag of hier een roeping voor hen ligt.

Graag uw reactie vóór 10 januari 1994 aan het Zendingshuis, Simon Stevinweg 144, 1222 SV Hilversum, t.a.v. Ds. J.H. Carlier.

Aan de kerken wordt verzocht deze belangrijke zaak in de voorbede aan de Heere op te dragen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 november 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Deputaten

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 november 1993

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken