Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Verschijningsdatum volgende nummer

Het volgende nummer van Bewaar het Pand zal D.V. verschijnen donderdag 14 januari. Copy graag binnen uiterlijk donderdag 7 januari.

Kerstdagen

We wensen u gezegende Kerstdagen toe. Dat de Heere voor het eerst of opnieuw plaatsmake voor de Zaligmaker in het hart van arme en ellendige zondaren. Van nature zijn we blind voor onze diepe val en voor de rijkdom van Christus. Maar als de Heere de ogen opent dan gaan we zien. Kerstdagen en de jaarwisseling zijn voor velen moeilijke dagen. De lege plaatsen worden gevoeld. Moge de Heere gedenken en sterken.

Jaarwisseling

Het laatste nummer van Bewaar het Pand in 1993 ligt weer voor u. Wij vliegen daarheen. Maar waarheen zal dat zijn? Dat we ons eerlijk mogen afvragen wat er bovenaan staat in ons leven. Van nature zijn we zelfbedoelers. Het is alleen genade als we in beginsel God mogen gaan bedoelen. We wensen u voor het komende jaar Gods onmisbare zegen toe. De Heere geve lust, kracht en liefde de arbeid aan ons blad voort te zetten. Hij gedenken daartoe redactieleden, commissieleden, medewerkers uit de kerken en van de drukkerij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 december 1993

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 december 1993

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken