Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Zendingsdag Elburg

D.V. 26 juli in de Gereformeerde Kerk aan de Vrijheidsstraat 1. ’s Morgens aanvang 10.30 uur. Sprekers: Ds. J. Veenendaal te Katwijk aan Zee en Ds. J.H. van Dijk van Urk.

’s Middags aanvang 14.00 uur.

Sprekers: Evang. H. Bor te Gent, Ds. W. Roos van Doornspijk voor de Spaanse Evangelische Zending, Ds.L. W. van der Meij van Alphen aan den Rijn.

Artikelen

Ds. H. van der Ham begint te schrijven over Ds. D. Driessen. Naar aanleiding van het herdenkingsboek is een artikel opgenomen over het honderdjarig bestaan van de Chr. Geref. Kerk te Sliedrecht-Centrum. Verder de gebruikelijke artikelen.

Kerkelijk jaar

Hemelvaartsdag en Pinksteren liggen weer achter ons, Mag er geloofszicht zijn op de Koning der Kerk, Die is opgevaren in de hoogte, Die de gevangenis gevankelijk heeft gevoerd en gaven heeft genomen om uit de delen onder de mensen; ja, ook de wederho-rigen opdat zij altijd bij den HEERE zouden wonen? Mag u reeds delen in de werking van de Heilige Geest? Moge de Heere wonen en werken onder jong en oud door Zijn Woord en Geest tot eer van Zijn Naam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juni 1995

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juni 1995

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken