Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Artikelen

Ds. Slagboom schrijft over artikel 37 van de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Dit handelt over de wederkomst van Christus. Hebben wij oog voor de tekenen der tijden die spreken van de naderende wederkomst? We hebben een artikel geschreven n.a.v. het boek van dhr. D. van Genderen “Schone Schijn”. Er is een artikel overgenomen: “Het doorgeven van tradities.” We leven mee met de fam. Van Rookhuyzen en denken aan hen in het gebed.

Generale Synode

We willen u doorgeven dat drs. A. Baars die benoemd was tot Universitair Hoofddocent homiletiek, drs. T.M. Hofman die benoemd was tot Universitair Hoofddocent Nieuwe Testament en dr. H.J. Selderhuis die benoemd was tot hoogleraar kerkgeschiedenis, hun benoeming hebben mogen aanvaarden. Voor het vak ethiek is tot Universitair Docent benoem dr. D.J. Steensma. We wensen alle benoemden van harte Gods zegen toe. In deze aflevering zal ds. M. van der Sluys uitgebreider op de beslissingen van de Generale Synodeingaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 oktober 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 oktober 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken