Bekijk het origineel

Fotocollage

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Fotocollage

1 minuut leestijd

Chr. Geref. Kerk Alphen aan den Rijn Het aktie-comité Steen voor Steen van de Christelijke Gereformeerde Kerk Alphen aan den Rijn heeft een fotocollage vervaardigd, waarop de voormalige Jeruzalemkerk staat afgebeeld.

Kort geleden heeft men in Alphen aan den Rijn afstand gedaan van haar kerkgebouw. Vanwege het groeiende ledental moest de kerk van de hand worden gedaan. De gemeente van Alphen aan den Rijn heeft tijdelijk onderdak gevonden in de Nederlandse Hervormde Opstandingskerk aan de Prinses Marijkestraat.

Zij die belangstelling hebben voor de foto’s van de Jeruzalemkerk kunnen kontakt opnemen met D. van den Bosch, tel. 0172-495899. Door aankoop van deze foto’s wordt het “Fonds Ander Kerkgebouw” gesteund.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 oktober 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Fotocollage

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 oktober 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken