Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

Ds. D. Slagboom sluit de bespreking van de Nederlandse Geloofsbelijdenis af. Vele malen heeft hij erover geschreven. We zijn hem daar erkentelijk voor. Moge het geschrevene bijdragen tot een beter verstaan van de belijdenis der Kerk en bijdragen aan de beleving van de inhoud der belijdenis. In dit nummer van ons blad treft u een eerste aflevering aan van een serie artikelen geschreven door wijlen Ds. W.F. Laman. Deze serie is van praktisch - geestelijke aard. Ds. L.W. van der Meij schrijft verder over “Zonde- en Christuskennis in het pastoraat.”

Overlijden Ds. H. Wubs

We leven mee met de fam. Wubs. Zo onverwacht werd uit hun midden Ds. H. Wubs weggenomen. Sinds 1981 was hij predikant voor de varenden. Vele bezoeken heeft hij de achterliggende jaren gebracht aan varenden. De Heere zij de weduwe met de kinderen en ook andere predikantsweduwen (en kinderen) goed en nabij.

Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden

Ons blad is in aangepaste leesvorm beschikbaar. Dit wordt verzorgd door de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden. Zij geeft een groot aantal tijdschriften uit voor blinden en slechtzienden in braille, gesproken vorm, grootletter en digitaal via de Electronische Postbus. Bij de CBB kan men zich hiervoor opgeven of nadere informatie opvragen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 februari 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 februari 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken